این وب سایت دارای مطالبی در مورد دخانیات و ادوات وابسته می باشد و طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران بازدیدکننده باید بالای 18 سال باشند

شکر، بی شکر؟

این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)

شکر یا قند ماده‌ای است خوراکی و به صورت عام به تمامی مواد شیرین گفته می‌شود. شکر شامل گلوکز، فروکتوز، گالاکتوز است که در بسیاری از گیاهان، میوه‌ها و لبنیات وجود دارد.

از دانه‌های ریز بلوری به رنگ سفید و یا قهوه‌ای که بعنوان شکر یا کله‌قند یا فشرده مکعبی آن که به عنوان قند تشکیل شده‌است می‌شناسیم یک ماده فرآوری شده است که از عصارهٔ نیشکر و یا چغندر قند به دست می‌آید. به این صورت که قند موجود در نیشکر و چغندر قند بعد از جداسازی تمام املاح، ویتامین ها، پروتئین، آنزیم و سایر مواد مغذی مفید، در کارخانه تصفیه شده و به ساکاروز خالص تبدیل می شود. چیزی که بعد از فرآیند باقی می ماند، ماده ی مصنوعی غلیظ شده ای است که استفاده از آن نه تنها چندان فایده ای برای بدن انسان ندارد، بلکه مضراتی هم دارد. (ویکی پدیا)

مصرف شکر چه عوارضی می تواند داشته باشد؟

الف- مصرف شکر باعث پوسیدگی دندان ها می شود.

ب- عامل اصلی دیابت است.

ج- سبب زیاد خوردن انسان می شود.

د- دلیل اصلی ابتلا به دیابت است.

ه- یکی از دلایل اصلی چاقی به حساب می آید.

و- ابتلا به افسردگی و سخت شدن رگها می گردد.

و . . .

(بیشتر بدانید . . .)

آیا ایرانیها شکر زیاد مصرف می کنند؟

 متاسفانه استفاده بیش از حد ایرانیان از شکر مشکلات سلامتی بسیار زیادی برای ایرانیها به بار آورده است. تبلیغات عمومی برای کاهش مصرف شکر در جامعه در حال انجام است ولی متاسفانه به دلیل آگاهی پایین مصرف کنندگان جا انداختن این مسئله زمانبر است.

فرهنگ مصرف شکر از کجا آمده است؟

متاسفانه جامعه ایرانی گذشته تلخی را تجربه کرده است، دورانی که جهان هم تجارب بسیار بدی به خود دید. جنگ جهانی اول، جنگ جهانی دوم، جنگ تحمیلی عراق و بسیاری از موارد دیگر بیانگر این مطلب است که ایرانیها فقر غذایی طولانی مدتی را تجربه کرده اند. در بین سالهای جنگ جهانی اول و دوم میلیونها نفر از ایرانیها به دلیل قحطی و نبود آذوقه جان خود را از دست دادند، حتی ورود نیروی متفقین هم وضع را بدتر کرد و غذای روزمره ایرانیها خوراک سربازان جنگ طلب دو طرف گردید.

پس زیاد خودرن به نشانه ای از رفاه تبدیل شد، غذای چرب نشانه کیفیت شد و فضای رستورانهایی که چند برابر وعده را جلوی ما سرو کردند پر شد از مشتریانی که می خواهند گذشته را پشت سر بگذارند. چای شیرین قوت غالب ایرانیان شده، شکر در دسترس است. حتی آب شکر هم به غذای کودکان تبدیل شد، شکری که عامل اصلی بیماری ها است.

قهوه به مقابله با چاقی برخواسته است، شاید کمتر مصرف کننده قهوه را بیابید که تمایل به استفاده از شکر در قهوه خود داشته باشد. چشیدن طعم اصلی غذاها و هر چیزی که میل می کنید می تواند تجربه بکر و جالبی باشد، مثلا چای تلخ، قهوه تلخ و . . .

کافی میکس قهوه نیست!

کافی میکس یا سه در یک ها که عموما در هر سوپر مارکتی به وفور یافت می شود را اصولا جزو قهوه نمی دانند. کافی میکس ترکیبی از شیرین کننده (شکر یا خاک قند یا شیرین کننده نبانی و …) و کافی میت (شیر گیاهی) و قهوه فوری (قهوه الکترولیز شده) است. حجم زیادی از آن را همان شیرین کننده تشکیل می دهد و بسیاری از شرکت ها برای افزایش فروش و کاهش قیمت تمام شده بخش اعظم آن را پر از شکر یا همان شیرین کننده می کنند. چای سبز هم به همین قانون گرفتار شد، چرا با این همه خاصیت مصرف کننده ایرانی چای سبز نمی نوشد؟

۱- نمی توان چای سبز را شیرین کرد (شکر اضافه کرد) و اگر هم شکر اضافه کنید طعم دلپذیری نخواهد داشت.

۲- چای سبز وارداتی معمولا کیفیت بسیار نازلی دارد.

خواص قهوه چیست؟

۱- قهوه انتی کسیدان دارد.

۲- کافئین موجب سرحالی شده و ضد افسردگی است.

۳- از اشتهای کاذب جلوگیری می کند.

۴- سوخت و ساز بدن را افزایش داده و در بلند مدت سبب کاهش وزن می گردد.

بیشتر بدانید . . .

چگونه قهوه درست کنیم؟

این سوالی است که بسیاری از مصرف کنندگان در این بازار با آن روبرو هستند. متاسفانه بسیاری از فروشندگان هم به دلیل عدم آگاهی کمکی به مصرف کننده نمی کنند و مصرف کننده است که باید فکری به حال خود بکند. در ادامه به این بحث خواهیم پرداخت که با چه وسایلی می توان قهوه تهیه کرد.

فصل اول، قهوه ترک (قهوه ارمنی یا قهوه یونانی):

قبل از جوشیدن قهوه آن را بردارید

فعلا دعوا بر سر اصالت قهوه ترک بین ارمنستان، ترکیه و یونان هنوز ادامه دارد. قهوه ترک ساده ترین روش تهیه قهوه در جهان به شمار می آید و شما به راحتی با یک قهوه جوش یا شیر جوش می توانید قهوه ترک آماده کنید.

راهنمای تصویری تهیه قهوه ترک را می توانید از اینجا ببینید . . .

قهوه ترک چه فرقی با سایر قهوه ها دارد؟

فقط در قهوه ترک است که مصرف کننده پودر قهوه را نیز میل می کند در حالی که در سایر قهوه ها پس از عصاره گیری از قهوه، تفاله باقی مانده دور انداخته می شود. در ضمن رست قهوه ترک (پختن)، رست پایینی است. پس قهوه ترک حاوی مقدار زیادی کافدئین و آنتی اکسیدن و اسید کلرژنیک است که سبب پر کاری انسان شده و ضد افسردگی است. در ضمن به دلیل دارا بودن اسید کلرژنیک سبب لاغر شدن هم می گردد.

فصل دوم، قهوه اسپرسو با موکا پات:

قهوه جوش موکا اولین بار توسط شخصی ایتالیایی بنام الفانزو بیالتی اختراع شد. این قهوه جوش که شبیه به دستگاه گلابگیری (عملکرد) خودمان است تقریبا در همه جای دنیا استفاده می شود و طرفداران بسیاری هم دارد.

 راهنمای تصویری تهیه قهوه اسپرسو با موکا پات را می توانید از اینجا ببینید . . .

طعم قهوه در قهوه جوش های موکا پات به دلیل حرارت زیاد و تقطیر، تلخ تر است. می توانید از قهوه جوش های موکا پات برقی هم استفاده کنید، این قهوه جوش ها با تولید حرارت پایین تر طعم مطلوبتری دارد.

فصل سوم، قهوه فرانسه با فرنچ پرس:

فرنچ پرس یکی از ساده ترین دستگاه ها برای تهیه قهوه به شمار می آید. در این نوع قهوه جوش، قهوه بیشتر دم می کشد و تهیه آن هم بسیار آسان است. طعم قهوه در این قهوه جوش ها ملایمتر از روش های دیگر است.

راهنمای تصویری تهیه قهوه فرانسه با فرنچ پرس را می توانید از اینجا ببینید . . .

فصل چهارم، قهوه فرانسه با هاریو:

چند سالی است که هاریو به شکل جدید پا به عرصه مصرف کننده قرار داده است ولی در حقیقت روش شستشوی قهوه یکی از قدیمی ترین روشهای تهیه قهوه در جهان به شمار می آید. طعم مطلوب و نرم قهوه در این قهوه جوش و راحتی تهیه قهوه و عطر مطلوب آن هنگام تهیه این قهوه جوش را به یکی از قهوه جوش های محبوب من بدل کرده است.

راهنمای تصوری تهیه قهوه فرانسه با هاریو را می توانید از اینجا ببینید . . .

فصل پنجم، قهوه اسپرسو:
قهوه ساز های اسپرسو نهایت پیشرفت در صنعت قهوه است. قهوه ساز های اتوماتیک هم نسل جدید و پیشرفته تر دستگاه های اسپرسو به شمار می آیند. در دستگاه های اسپرسو تمام اتوماتیک با فشار دادن یک دکمه می توانید دانه قهوه را تبدیل به یک لیوان قهوه اسپرسو با کرمای خوب کنید.

دستگاه اسپرسو چگونه کار می کند؟
قهوه اسپرسو (Espresso) ناشی از فشار آب جوش و بخار بر ۸ تا ۱۴ گرم قهوه است (Press). دقیقا واژه پرس هم ناشی از این مطلب است. شما با دستگاه اسپرسو می توانید یک لیوان قهوه با ترکیبی سه طبقه (Creama, Heart & Body) بدست آورد.
اسپرسو سورن

دستگاه اسپرسو براوی / قیمت 6450000 تومان

فشار بار دستگاه، حجم بولیر، قدرت دستگاه و حتی نوع آسیاب از عوامل پیچیده خرید دستگاه اسپرسو برای مصرف کننده نهایی می باشد.

به مقالات تخصصی کافه آرتین در مورد دستگاه های اسپرسو، عوامل تعیین کننده و همچنین آسیاب قهوه مراجعه کنید:

- معرفی آسیاب قهوه

- نکات مهم در کار با دستگاه اسپرسو

- آموزش باریستا ۱

- آموزش باریستا ۲
کافه آرتین

 

لینک های مفید:

فندک زیپو

فروش پیپ

فروش توتون

قهوه جوش

انجمن قهوه

 


 

خواندن 5370 دفعه
محتوای بیشتر در این بخش: « ساال نو مبارک nespresso و رمز کپسول آن »