این وب سایت دارای مطالبی در مورد دخانیات و ادوات وابسته می باشد و طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران بازدیدکننده باید بالای 18 سال باشند

توتون های رایج...

این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)

پریک (Perique):
ادویه ای و تند
در محله سنت جیمز لوئیزیانا رشد میکند
فرآوری در زیر فشار زیاد و دراز مدت باعث وجود طعم خاص آن میشود



لاتاکیا (Latakia):
تولید اولیه سوریه شهرستان لاتاکیا
تولید عمده قبرس
عمل آوری شده با دود حاصل از سوحتن هیزم کاج یا بلوط
طعم تند
بوی شدید دودی
چاشنی در تیپ انگلیسی و برخی ترکیبات کلاسیک آمریکایی
پایه ای برای تولید ترکیب های انگلیسی، بالکان
نمونه موجود در ایران ( اگه پیدا بشه ) دانهیل نایت کپ
رنگ عموما تیره

کاوندیش (Cavendish):
نوع برگ توتون نیست! بلکه روش عمل اوری توتونه! معمولا از توتون ویرجینیا و یا برلی تهیه میشه
ابتدا طعم دهنده میزنن بعد فشرده میکنن تا کیک توتون بشه! بعد با بخار و اتش حرارت میدن و زمان میدن ک تخمیر بشه( جا بیفته) بعد هم برش میدن و مالش میدن ک باز بشه!
اگه روی ترکیبات بسته ای دیدین ب احتمال خیلی زیاد توتون اروماتیک هستش!
رنگ تیره ای داره

برلی (Burley):
مصرف بیشتر بزای تولید توتون سیگار
در توتون پیپ ب عنوان پایه ای برای انواع ترکیب ویرجینیا، عطری و همچنین برای تغییر حالت سوختن
رنگ روشن
کم شکر
نیکوتین بالا
اهسته سوختن
طعمی ضعیف و ملایم! برای کم کردن طعم توتون خوبه
در کنار هر طعمی قرار بگیره همون طعم رو ب خودش میگیره
نیکوتینش سریع آزاد و سریع جذب میشه


انواع رایج برگ توتون:
برلی (Burley)
کاوندیش (Cavendish)
لاتاکیا (Latakia)
پریک (Perique)
ترکیش/اورینتال (Turkish/Orientals)
ویرجینیا (Virginia)

 

لینک های مفید:

فروش فندک زیپو

ساخت پیپ

فروش توتون

فروش قهوه جوش

انجمن قهوه


 

خواندن 5779 دفعه