این وب سایت دارای مطالبی در مورد دخانیات و ادوات وابسته می باشد و طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران بازدیدکننده باید بالای 18 سال باشند

روش پاکسازی پیپ با ترکیب نمک و الکل

این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)

بر اثر استفاده زیاد و گذشت زمان ، کربن ایجاد شده بر روی دیواره آتشگاه و عطر و طعم و شیره و مواد افزودنی جذب شده توسط پیپ ، باعث ایجاد جرم و بوی نامطبوع در پیپ میشوند ، مخصوصا اگر طرفدار و دوستدار توتون های آروماتیک باشید به علت افزودنی های بیشتر در این نوع توتون ها ، زودتر و بیشتر دچار این مشکل خواهید شد .

یکی از راه کارها و روش هایی که برای رفع و برطرف کردن این مشکل وجود دارد ، روش " پاکسازی با نمک " میباشد .
مواد لازم برای این روش :
نمک : ترجیحا بدون ید ، در صورت در دسترس نبودن از نمک معمولی میتوان استفاده کرد .
الکل : ترجیحا طبی ، در صورت در دسترس نبودن الکل طبی استفاده کنید .
روش کار :
ابتدا استم پیپ را جدا کنید ، سوراخ شنک را با نخ تمیز کننده یا پنبه یا دستمال یا ... مسدود کنید تا مانع از خروج الکل شود ، سپس داخل کاسه پیپ را با نمک پر کنید . وقتی کاسه از نمک پر شد الکل بریزید تا لبریز شود ، الکل اضافی را با دستمال پاک کنید تا به بدنه و دهانه آتشگاه آسیبی نرسد . ترکیب نمک و الکل انباشته شده در پیپ شروع به واکنش کرده و رفته رفته ار قهوه ای روشن تا تیره تغییر رنگ خواهد داد . پیپ را در جایی ثابت کنید و منتظر بمانید ، معمولا بعد از 24 ساعت الکل موجود تبخیر میشود ولی با توجه به سایز آتشگاه پیپ و کثیفی آن میتوانید حداکثر تا 48 ساعت هم صبر کنید . بعد از گذشت این زمان توده قهوه ای تیره بوجود آمده در پیپ را بیرون بریزید ، داخل آتشگاه را بسیار ملایم و به آرامی ، اندکی با کاردک یا بیلچه بتراشید و تمیز کنید .
پیشنهاد میکنم بلافاصله از پیپ استفاده نکنید ، چند روزی به پیپ استراحت دهید .
حالا پیپ برای استفاده مجدد آماده است.
به همین سادگی .
توجه :
_ همانطور که گفته شد ، حداکثر تا 48 ساعت بسته به سایز و کثیفی پیپ صبر کنید اگر بیشتر از این زمان ببرد ، ترکیب نمک و الکل سفت میشود و خارج کردن آن سخت و دشوار و ممکن است پیپ آسیب ببیند .
_ گاهی به جای الکل از نوشیدنی های الکلی بنا بر سلیقه و طعم مورد علاقه استفاده میکنند .

 

 

لینک های مفید:

فندک زیپو

پیپ

توتون

قهوه جوش

انجمن قهوه

 

خواندن 8712 دفعه