این وب سایت دارای مطالبی در مورد دخانیات و ادوات وابسته می باشد و طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران بازدیدکننده باید بالای 18 سال باشند

مختصری درباره تمیزکردن پیپ :

این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)

تمیز کردن پیپ یکی از موضوعات مهم و ساده است البته تا زمانی که نیاز به روشهای پیچیده و تخصصی پیش نیاید .بعد از پایان پیپ کشیدن خیلی ساده و آرام بوسیله قسمت پارو شکل ابزار پیپ ( همان بیلچه ) خاکستر باقیمانده از سوختن توتون در آتشگاه را خارج میکنیم ، مراقب باشید که لایه کربنی یا همان کیک و دیواره داخلی پیپ آسیب نبیند.

 

 

 

سپس یک نخ تمیز کننده را از سوراخ قسمت دهانی استم وارد کنید تا از سوراخ کف آتشگاه بیرون بیاید اگر نخ بدون هیچ مزاحمتی تا سوراخ کف آتشگاه مسیر خود را پیمود و بیرون آمد معمولا نیازی به جدا کردن استم از شنک نیست اما اگر نخ به هر دلیلی مانند وجود جرم و یا خم استم یا شنک و یا طراحی ظاهری ساختمان پیپ تا سوراخ کف آتشگاه امتداد پیدا نکرد لازم است که استم از شنک جدا شود .

 

توجه داشته باشید تا وقتی که پیپ گرم است هرگز استم را جدا نکنید . ممکن است بر اثر حرارت و فشار به استم و مخصوصا تنون (جامپر) آسیب برسانید .در بیشتر موارد همین مقدار تمیزکاری میتواند کافی باشد .
به مرور زمان و استفاده بیشتر از پیپ مراحل بیشتری برای تمیز کردن پیپ لازم میباشد .با گذشت زمان استم کدر میشود و یا لکه هایی روی آن مخصوصا در قسمت دهانی ایجاد میگردد ، میتوان از محلولهای تمیز کننده که به صورت آماده در بازار موجود است استفاده کرد همچنین اگر استم از جنس آکریلیک و مرغوب و با کیفیت باشد ، میتوان با مقداری خمیر دندان و یک تکه پارچه نخی آن را تمیز کرد ، تمیز کننده های خمیری شکل نیز برای این کار به صورت آماده در بازار موجود میباشد .

 

 

 

 

 

اگر قصد تمیز کردن قسمت چوبی پیپ خود را دارید ، بهترین راه استفاده از واکس و پولیش های مخصوص این کار که به صورت اسپری و یا خمیری در بازار موجود هستند ، میباشد .
تمام کاری که باید انجام دهید ، استفاده از محلول تمیز کننده با یک پارچه نرم و سپس پولیش کردن و خشک شدن است . بعد از آن با یک دستمال نخی روی سطح پیپ بمالید تا براق شود. البته درخشندگی بسیار زیاد انتظار نداشته باشید . اگر خواهان براقی و درخشندگی در حد آینه هستید به محلولهای تمیز کننده قویتر و واکس پولیش های حرفه ای تر نیاز دارید . البته بهتر است این کار را به دست متخصص بسپارید ، چون امکان آسیب رسیدن به پیپ در اثر استفاده نادرست از این مواد وجود دارد .

 

 

 

هرگز از واکس و پولیش های مخصوص مبلمان برای این کار استفاده نکنید .
ریمر کردن یا همان از بین بردن لایه کربنی اضافی هر از چندگاهی لازم است . معمولا گفته میشود که ضخامت لایه کربنی حداقل باید یک میلیمتر باشد ، بعد از گذشت زمان و افزایش ضخامت لایه کربن میتوانید داخل آتشگاه را با ابزاری به نام ریمر تمیز کنید .
معمولا سالی یک یا دو بار بسته به میزان استفاده از پیپ نیاز به ریمر کردن میباشد . این کار نیز باید به دست متخصص انجام شود .

 

 

 

 

 

 

لینک های مفید:

فندک زیپو

پیپ

توتون

قهوه جوش

انجمن قهوه

 

خواندن 6918 دفعه