این وب سایت دارای مطالبی در مورد دخانیات و ادوات وابسته می باشد و طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران بازدیدکننده باید بالای 18 سال باشند

انواع دانه های قهوه

این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)

 قهوه ها به دو گونه کلی تقسیم می شوند: - نوع عربی Arabica نوعی قهوه سنتی است که عطر و طعم آن از همه بهتر است.

- نوع روبوستا Robustaکه میزان کافئین آن بیشتر است و در آب و هوایی که نوع اول در آن قادر به رشد نیست، پرورش می یابد. بنابراین از این نوع قهوه به دلیل ارزان تر بودن، برای مصارف مختلف استفاده می کنند...از نوع روبوستا معمولاً به تنهایی استفاده نمی شود، چون طعم تلخ و ترشی دارد. انواع بهتر آن را برای تهیه اسپرسو به کار می برند. قهوه عربی را بر اساس بندری که این نوع قهوه از آنجا صادر می شد نام گذاری کرده بودند. امروزه انواع قهوه ها نسبت به گذشته خاص تر شده است. معمولاً نام قهوه ها را با توجه به نام کشور، ناحیه و گاهی نام ایالت تولید کننده قهوه می گذارند.


 

لینک های مفید:

فندک زیپو

پیپ

توتون

قهوه جوش

خواندن 5228 دفعه